Selecteer een pagina
Locatie

SLOW DORDRECHT

CONTACT

‘Op’ Dubbeldam

Dubbeldam is een rustige, groene wijk met ongeveer 14.000 inwoners. Een  kwartiertje fietsen en je bent in de binnenstad of in de Nieuwe Dordtse Biesbosch. Midden in de wijk, aan de Prunuslaan, staat een oude telefooncentrale. Deze kolos zal worden gesloopt. Vervolgens wordt hier appartementencomplex ‘Bloesemhof’ gebouwd.

 

Bloesemhof

Op het terrein komen twee blokken met in totaal 16 (koop)appartementen, met oppervlaktes van 72 tot 120 m2. Eén woning wordt gezamenlijk aangekocht en wordt de gemeenschappelijke ruimte met logeergelegenheid.  De bewoners beschikken over een privé terras of balkon en een gezamelijke tuin (de ‘hof’), een fietsenberging en een parkeergarage. Indicatieve verkoopprijzen  (zie overzicht) incl. gemeenschappelijk deel) liggen tussen € 380.000 en € 595.000.

partners

De locatie is eigendom van projectontwikkelaar Holtburgh. Het bureau Abrahamse De Kock Architecten maakt in hun opdracht het ontwerp. We zijn blij met hun professionele expertise. SLOW participeert in het proces en denkt actief mee.  Holtburgh reserveert alle woningen in het complex voor leden van SLOW. SLOW draagt geschikte kopers voor die het kennismakingstraject hebben doorlopen en lid zijn geworden van de vereniging.